Májas húskenyér

Ha tetszik, oszd meg másokkal is:

Facebook
X
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Threads
Skype

Instagram oldalamon rengeteget írtam már a májfogyasztásról. Aki szeretné, nézegesse nyugodtan a posztokat. Most az egyik kedvenc receptünket osztjuk meg veletek.

Hozzávalók:

    – 45 dkg csirkemáj (szívvel együtt)

    – 45 dkg darált hús (táplálkozási típusod alapján)

    – 2 tojás

    – 5 dkg csicseriborsó liszt

    – egy hagyma

    – őrölt rozmaring, bors és só

Elkészítés menete:

A màjat a szívvel a robotgépbe tettem, pépesítettem, hozzátettem a többi hozzávalót. A hagymát kacsazsíron dinszteltem és ezt is ráöntöttem. Összekevertem. Sütőpapírral kibéleltem egy hosszúkás formát, beleöntöttem a masszát, előmelegített sütőben, 180 fokon 50 percet sütöttem.

Ha elkészíted küldesz nekem egy visszajelzést? A fotókat az alábbi e-mail címre tudjátok küldeni: emese.msofitness@gmail.com vagy instagramra ha feltöltöd, használd kérlek a @msofitness hashtaget

További májas ötletek

    Máj saslik

    Rántott máj

    Házi májkrém

Hogy a Te táplálkozási típusodnak megfelel-e a máj? Azt a tipizálás során megállapítjuk!

OLVASNÁL MÉG?

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK