Nekem erre a receptre azt mondták otthon, hogy jobban el tudom „adni”, mint az előző verziót, amivel amúgy semmi baj nem volt, teljesen eladható kókuszgolyónak az is.
Hozzávalók:
– 250 gramm lecsepegtetett üveges csicseriborsó
– 100 gramm gluténmentes zabpehely
– 1 nagy evőkanál Vegifeel vegan protein
– fél érett banán
– egy nagy evőkanál méz
– natúr kakaópor
– 80 %-os csokoládé
– kókuszreszelék
Elkészítés menete:
Az étcsokoládé és a kókuszreszelék kivételével mindent tegyünk bele az aprítógépbe és jól dolgozzuk össze az alapanyagokat. Ezután nedves kézzel formáljunk golyókat és hempergessünk meg a kókuszreszelékbe, díszítésnek zöldségpucolóval készítsünk forgácsokat a csokiból (ezt amúgy a „tésztába” is tehetjük). Picit tegyük hűtőbe, hogy érjenek össze az ízek. Banán helyett szerintem bogyós gyümölccsel is príma lehet.
Ha elkészíted küldesz nekem egy visszajelzést? A fotókat az alábbi e-mail címre tudjátok küldeni: emese.msofitness@gmail.com vagy instagramra ha feltöltöd, használd kérlek a @msofitness hashtaget.