Kókuszgolyó picit másképp

Ha tetszik, oszd meg másokkal is:

Facebook
X
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Threads
Skype

Nekem erre a receptre azt mondták otthon, hogy jobban el tudom „adni”, mint az előző verziót, amivel amúgy semmi baj nem volt, teljesen eladható kókuszgolyónak az is.

Hozzávalók:

    – 250 gramm lecsepegtetett üveges csicseriborsó

    – 100 gramm gluténmentes zabpehely

    – 1 nagy evőkanál Vegifeel vegan protein

    – fél érett banán

    – egy nagy evőkanál méz

    – natúr kakaópor

    – 80 %-os csokoládé

    – kókuszreszelék

Elkészítés menete:

    Az étcsokoládé és a kókuszreszelék kivételével mindent tegyünk bele az aprítógépbe és jól dolgozzuk össze az alapanyagokat. Ezután nedves     kézzel formáljunk golyókat és hempergessünk meg a kókuszreszelékbe, díszítésnek zöldségpucolóval készítsünk forgácsokat a csokiból (ezt     amúgy a „tésztába” is tehetjük). Picit tegyük hűtőbe, hogy érjenek össze az ízek. Banán helyett szerintem bogyós gyümölccsel is príma lehet.

Ha elkészíted küldesz nekem egy visszajelzést? A fotókat az alábbi e-mail címre tudjátok küldeni: emese.msofitness@gmail.com vagy instagramra ha feltöltöd, használd kérlek a @msofitness hashtaget.

OLVASNÁL MÉG?

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK