Zöldbanán lisztes lepény
Gyerekkori kedvenc reggelim, annak idején a nővéremnek kellett csinálnia kb. minden nap. Most is ezt eszem, némi módosítással. 3 tojást felvertem, beletettem zöldbanán lisztet, hogy sűrű állaga legyen, tettem bele parajdi sót és egy fogpiszkáló végnyi black pepper + (fekete bors) olajat. Annyira szuper, hogy a Young Livingnek, vannak a fehér címkés, plusz jelzéssel ellátott, táplálékkiegészítő minősítéssel rendelkező olajai. Minimális zsiradékon kisütöttem. Sonka és avokádó került rá. Ha ebédre ezt kellene ennem, sem bánnám
Tudtátok, hogy a fekete borsról olyan feljegyzések is vannak, melyből kiderül, hogy az egyiptomiak a mumifikálás során már használták?
Illetve indiai szerzetesek naponta több szemet fogyasztottak belőle hogy utazásaikhoz elég erejük legyen.
Napjainkban pedig már tanulmány készült, miszerint a borsolaj inhalálása 1,7-szeresére növeli a vérplazmában az adrenalin koncentrációt. (stimuláló, energizáló, motiváló hatás).