Sült karfiol

Ha tetszik, oszd meg másokkal is:

Facebook
X
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Threads
Skype

Hétvégén szülinapozás volt nálunk. A főzés sosem hárul egy emberre, mindenki kiveszi a részét az elkészítésben. A húst most anyu pácolta, nálunk készült a kemencében, a répa salátát a sógorom készítette (reszelt répa, házi majonéz, mazsola) a karfiolt pedig nekem jutott.

A karfiolt rózsáira szedtem, megmostam,  előfőztem (arról, hogy emésztését mivel tudjátok segíteni, már készült bejegyzésem, itt tudjátok olvasni), majd lecsepegtettem a vizet. Egy tálkában összekevertem olívaolajat, kakukkfüvet és reszelt parmezánt. A rózsákat sütőpapírra helyeztem, egyenként bekentem őket az olajos öntettel és 180 fokra előmelegített sütőben 25 percet sütöttem (ez sütőnként lehet eltérő, addig süssük, amíg szép barna nem lesz a sajt a tetején). 

Ha elkészíted küldesz nekem egy visszajelzést? A fotókat az alábbi e-mail címre tudjátok küldeni: emese.msofitness@gmail.com vagy instagramra ha feltöltöd, használd kérlek a @msofitness hashtaget.

OLVASNÁL MÉG?

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK

Kenyér nélküli reggeli

Zöldbanán lisztes lepény Gyerekkori kedvenc reggelim, annak idején a nővéremnek kellett csinálnia kb. minden nap. Most is ezt eszem, némi

ELOLVASOM