Blog

Legfrissebb bejegyzések

Turbózd fel őszi pihenésedet az alábbi tippekkel

Turbózd fel őszi pihenésedet az alábbi tippekkel

Ha esetleg az őszi szünetben utazni készültök, jól jöhet az alábbi pár tipp.

Egyetértünk abban, hogy egy nyaralás legstresszesebb része maga az utazás? Ehhez a Peace and Calming görgős fejű olaj narancsos, édeskés illata kiváló javaslat. Az olaj enyhén virágos illata nemcsak békés környezetet teremt, hanem megnyugtatja a lelkünket, sőt csodálatos ragyogást kölcsönöz a bőrnek, lehetővé téve, hogy nyugodtak maradjunk egészen a célig!

Egy nyaralás során lehetőség van extra alvásra, pihenésre, azonban egy frissítő reggeli fürdő mindenkinek lendületesebbé teheti a napját. A fürdőhöz kiválóan alkalmas a Morning Start Bath & Shower (nekem személyes kedvencem, rozmaring és borsmenta olajjal).

Ti szoktátok nézni, hogy egy-egy városnézés alkalmával, nagyobb kirándulás alkalmával hány lépést tesztek meg? Nálunk a 15.000 alap szokott lenni. Több napon keresztül ez azért eléggé igénybe tudja venni a lábakat, ezért a legjobb kényeztetés lábainknak egy lábfürdő.

Ehhez az alábbi receptet tudjátok használni:
  • 50 gramm Epsom só
  • meleg víz
  • áztató a lábhoz (akár kád is jó)
  • törülköző
  • lábkrém/hidratáló
A sót tegyük bele az áztatóba, csepegtessük rá az olajat, öntsük fel annyi meleg vízzel, ami ellepi a lábat, hagyjuk benne ázni 20-30 percig. Áztatás után töröljük meg és kenjük be hidratálóval vagy krémmel.

Gondolnátok, hogy a wellness élményt még tudjuk tovább fokozni? Hiszen van egy szuper relaxációs olajunk (mandarin, levendula és ylang-ylang olajjal) Relaxation Massage Oil néven fut (fasciakezeléshez én is használom).

Hazafele sem maradunk illat nélkül, hiszen az autóba való diffúzorral olyan légkört teremthetünk magunk köré, amilyet csak szeretnénk.

Nagyon jó utazást, kikapcsolódást kívánok Nektek!

Hasonló bejegyzések: