Blog

Legfrissebb bejegyzések

Neked is csak a ruha számít?

Neked is csak a ruha számít?

Szia, 

köszönöm, hogy újra itt vagy és olvasol.

Sokszor találkoztam már azzal a jelenséggel, amikor szuper minőségi ruhákban járnak emberek, de mit sem adnak arra, amivel tisztítva van az álomruha. Silány minőségű mosóport, öblítőt használnak, ami aztán a bőrükön irritációt okozhat. Nekem az sem mindegy, hogy a tányér, amiről eszünk, vagy a pohár mivel van elmosogatva. A piacon manapság számtalan vegyszermentes termék, mosópor érhető el, én mégis a Thieves családot választottam, melynek egyelőre 3 termékét röviden szeretnék is bemutatni Nektek. 

Thieves mosószer


A Thieves Laundry Soap növényi alapú formulája gyengéden és természetes összetevőkkel tisztítja ruháidat. Teszi mindezt kemikáliák és szintetikus maradványok nélkül. Természetes enzimjei és erőteljes esszenciális olajai teszik a termék formuláját rendkívül hatékonnyá. A ruhákat tisztává, frissé, és kellemes citrus illatúvá varázsolja. A Thieves (tolvajok) mosószer használható minden ruhához használható. Csúcsteljesítményű tisztító hatékonysággal bír, extra koncentrált formulájának (6x) köszönhetően akár 21 mosásra elegendő a 946 ml.

Bővebb leírást, használati útmutatót ITT találtok róla. 


Thieves mosógatószer


A természetes alapanyagokból származtatott Thives Dish Soap hatékonyan tisztítja az edényeket mesterséges, vagy szintetikus összetevők nélkül. A Young Living tiszta esszenciális olajok – Thieves (tolvajok), Jade Lemon, és bergamott – egyéb növényi alapú összetevők az edényeket ragyogóan tisztává varázsolják.

Bővebb leírást, használati útmutatót ITT találtok róla. T I P P

Tudtad, hogy az egy flakon mosogatószer valójában 3, hiszen olyan koncentrált?

  

Fotó forrása: internet (Young Living sikerközösség Facebook csoport)

A koncentrátumot öntsd szét 3 pumpás üvegbe (vagy kettőbe és harmadiknak tartsd meg a falkont), adj hozzá 1-1 evőkanál szódabikarbónát (ettől extra habos lesz) és 1-1 bögre forró vizet. Rázzuk össze, tartsuk picit fejjel lefelé és máris használhatjuk!

A következő termék az igazán nagy kedvencem, Young Livinges berkekben THC-nek nevezzük. Becsületes neve Thieves® Household Cleaner. Én szinte minden felületre használom, szeretem, mert például az olajos masszázsok után is nagyon szépen tisztítható vele a masszázságy. 

Thieves általános tisztító(szer)


Tapasztald meg a Thieves® háztartási tisztítószer csodáját, mivel otthonodban az erős foltok és problémás területek egyszerűvé és könnyen tisztíthatóvá válnak durva vagy súroló hatású vegyszerek használata nélkül. Míg a baktériumok veszélyesek lehetnek, egyes ipari tisztítószerek a piacon még nagyobb veszélyt jelentenek az egészségre. A Thieves Household Cleaner egy természetes, univerzális koncentrátum, amely otthonod minden helyiségében használható erős vegyszerek nélkül. Hígítsd fel spray-palackban vagy vödörben, vagy használd közvetlenül az extra erősség érdekében. A hígítási arányok a címkén találhatóak.


>> 25 felhasználási tippel jelentkezem még egy külön blog bejegyzésben

>> ahogy azzal is, miként jutottam hozzá ingyen a kezdő fotón lévő Thieves termékekhez - ha nem tudsz várni, addig, jelentkezz és megosztom veled is. 


 Emese Szabados | #22130019 | Senior Star MemberHasonló bejegyzések: