Májas húskenyér
Májas húskenyér
Instagram oldalamon rengeteget írtam már a májfogyasztásról. Aki szeretné, nézegesse nyugodtan a posztokat. Most az egyik kedvenc receptünket osztjuk meg veletek.
Hozzávalók:
- 45 dkg csirkemáj (szívvel együtt)
- 45 dkg darált hús (táplálkozási típusod alapján)
- 2 tojás
- 5 dkg csicseriborsó liszt
- egy hagyma
- őrölt rozmaring, bors és só
Elkészítés menete:
A màjat a szívvel a robotgépbe tettem, pépesítettem, hozzátettem a többi hozzávalót. A hagymát kacsazsíron dinszteltem és ezt is ráöntöttem. Összekevertem. Sütőpapírral kibéleltem egy hosszúkás formát, beleöntöttem a masszát, előmelegített sütőben, 180 fokon 50 percet sütöttem.
Ha elkészíted
küldesz nekem egy visszajelzést? A fotókat az alábbi e-mail címre
tudjátok küldeni: emese.msofitness@gmail.com vagy instagramra ha
feltöltöd, használd kérlek a @msofitness hashtaget
További májas ötletek
Hogy a Te táplálkozási típusodnak megfelel-e a máj? Azt a tipizálás során megállapítjuk!