Blog

Legfrissebb bejegyzések

BÖJT // Első hét

BÖJT // Első hét

Valamiért úgy gondoltam, hogy naponta fogok tudni nektek bejegyzést írni a böjtről, ebből annyi valósult meg, hogy a csoportomba bejelentkeztem és megmutattam, hogyan haladtam aznap. Nálunk ez úgy szokott működni, hogy én elkezdek valamit és a többiek később csatlakoznak be, vannak, akik inkább húsvét után. Ilyenkor közös programot is szoktam indítani. 

Nagy csodát nem terveztem, hiszen sokat nem tudtam változtatni az étrendem, de mindig kell magamnak is szigor. Tudjátok engem senki sem felügyel, senki nem szól rám, hogy ezt most már nem kéne megenned, ne ezt edd, stb. Így ilyenkor magamra vagyok utalva. Amin változtattam, az a táplálkozási ablakom. Most kevesebb szűkítem az evéssel tölthető órák számát, illetve mellőzök eddig azért néhányszor fogyasztott élelmiszert és csökkentettem a kv-k számát. Követem a 6 hetes Body and Soul programom a saját táplálkozási típusom szerint.  A héten elég jól haladtam, az oktatási és tv-s felvételi napok sem zavarták meg. A böjt nálam nem azt jelenti, hogy nem eszek, hanem korlátokat határozok meg magamnak. A héten páran kérdezték is, akkor te most nem eszel húst? Kizárt. Húsról nem tudnék sosem mondani, hiszen fehérje típus vagyok. Lételem a zsír és a fehérje.

Meghatároztam magamnak azt is, hogy minden hétre beteszek egy extra kényeztetést magamnak. Erre a hétre a manuális fascia lazítás jutott. Lehetőséget kaptam, hogy Almásy Csillától, ráadásul élő adás keretén belül fascia lazítást kapjak. Csilla a műsorban többször beszélt magáról a technikáról és fontosságáról is, de beteszem nektek a Csilla által összeállított fascia kisokosakat is. Nagyon hasznos információkat tartalmaz, akiket érdekel a téma. Ugyan nem manuálisan, de az általam is tartott TripleX tréning keretén belül szintén nagy hangsúlyt fektetünk a fasciáink lazítására. 

A lényeget itt tudjátok visszanézni:   Fascia lazítás bemutatás a lábamon illetve  Család-barát Magazin 

Az ígért Csilla által korábban összeállított fascia kisokosat pedig az alábbi linkeken éritek el:

Fascia kisokos 1. , Fascia kisokos 2. és Fascia kisokos 3. 

Akiket pedig az érdekel, hogy miket ettem a héten, készítettem néhány képből egy montázst.


A heti top favorit fotóm, azonban a TV Macis kép lett :-) 



Hasonló bejegyzések: